Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Βελτιώνεται ο καιρός σήμερα


Βελτιωμένος θα είναι γενικά ο καιρός σήμερα με τοπικές νεφώσεις στην ανατολική χώρα όπου θα σημειωθούν και λίγες βροχές. Βόρειοι άνεμοι που πρόσκαιρα στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 7 μποφόρ. Άνοδος της θερμοκρασίας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 17 βαθμούς στη...





Βόρεια Ελλάδα, 5 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 4 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 8 έως 15 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 7 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο μέτριοι 5 μποφόρ και πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και τοπικά τις πρωινές ώρες θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες στο Βόρειο Ιόνιο ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά του νομού, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τις πρωινές ώρες σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου