Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Η Κρήτη "κέρδισε" τους Ιταλούς

Εντυπωσιασμένοι από τις ομορφιές, τους ανθρώπους της και την ασφάλεια της Κρήτης, δήλωσαν 30 Ιταλοί δημοσιογράφοι- εξειδικευμένοι στο τουριστικό ρεπορτάζ, οι οποίοι φιλοξενούνται από την περιφέρεια Κρήτης.
Καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους του ιταλικού Τύπου, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης τόνισε ότι ο βασικός πυλώνας ανάπτυξης του νησιού είναι ο τουρισμός και εγγυήθηκε για την ασφάλεια του προορισμού της Κρήτης.
Στο θέμα της ασφάλειας υπερθεμάτισαν και οι Ιταλοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι κατά την παραμονή τους στο νησί -όπως δήλωσαν- ένιωσαν σε υψηλό βαθμό την ασφάλεια, την ελευθερία και τη φιλοξενία.
Ακόμη ο κ. Αρναουτάκης τόνισε ότι η περιφέρεια επιζητεί τον ποιοτικό τουρισμό και τόνισε προς τους Ιταλούς δημοσιογράφους ότι τα κείμενα και τα ρεπορτάζ τους θα αποτελέσουν την καλύτερη διαφήμιση για την Κρήτη.
«Η σχέση φιλίας και εκτίμησης ανάμεσα στις δύο χώρες είναι πολύ μεγάλη και η συνεργασία μας θα την κάνει ακόμα μεγαλύτερη», είπε ο περιφερειάρχης Κρήτης.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου