Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Το Final 4 της Πόλης στο... πιάτο σας!

Το Final 4 της Πόλης στο... πιάτο σας!
Γράφει ο… Press@κιας (κατά κόσμον Νίκος Μποζιονέλος)
E-mail: presssakias@gmail.com
Τα πρώτα, ανεπίσημα πλάνα της ΕΡΤ για το Final 4 της Euroleague τα είχατε διαβάσει από τη στήλη από τις 25 Απριλίου και τα αντίστοιχα της NOVA την προηγούμενη εβδομάδα.
Σήμερα η στήλη σας παρουσιάζει αναλυτικά το επίσημο τηλεοπτικό πρόγραμμα του τετραημέρου για το Final 4 της Κωνσταντινούπολης, ξεκινώντας από απόψε και έως την Κυριακή.
NOVA: Στις… επάλξεις!
Η δημοσιογραφική ομάδα της NOVA στην Κωνσταντινούπολη που θα αποτελείται από τους Δημήτρη Καρύδα, Νίκο Παπαδογιάννη και Νικήτα Αυγουλή, υπό την καθοδήγηση του Φίλιππα Συρίγου, θα μας ενημερώσει για την κατάσταση των δύο ομάδων και των αντιπάλων τους, ενώ ο Γιώργος Συρίγος από την Αθήνα θα συντονίζει τη ροή των πληροφοριών και των εξελίξεων μία ημέρα πριν την έναρξη των αγώνων, με θέματα και ρεπορτάζ των Τζούλιας Κοφίτσα και Αργύρη Στεφανόπουλου. Oι εκπομπές θα εμπλουτισθούν με το σχόλιο και την ανάλυση εκλεκτών καλεσμένων όπως ο Ηλίας Ζούρος. Οι αγώνες και οι εκπομπές για το Final 4 θα μεταδοθούν και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας από το Novasports HD.
Την Πέμπτη 23:30 με 01:00 θα μεταδοθεί η εκπομπή «Κωνσταντινούπολη, Final 4 2012» στο Novasports 1.
Την Παρασκευή 11/5 η εκπομπή ξεκινά στις 17:00. Στις 18:00 παίζουν ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός στο Novasports 1 σε περιγραφή Δημήτρη Καρύδα και σχόλιο Φίλιππου Συρίγου. Στις 20:00 συνεχίζεται η εκπομπή και στις 21:00 μεταδίδεται το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα, επίσης από το Novasports 1, σε περιγραφή Νίκου Παπαδογιάννη και σχόλιο Φίλιππου Συρίγου. Η εκπομπή «Κωνσταντινούπολη, Final 4 2012» συνεχίζεται στις 23:00 και ως τις 00:30.
Το Σάββατο 12/5 μεταδίδεται 23:30 με 01:00 η «Κωνσταντινούπολη, Final Four 2012» με όλα τα νέα της ημέρας από τις ομάδες των τελικών και παρουσίαση των βραβείων που απονεμήθηκαν στο γκαλά που διοργανώνει κάθε χρόνο αυτή την ημέρα η Euroleague.
Την Κυριακή 13/5 η εκπομπή ξεκινά στις 17:00. Στις 18:00 διεξάγεται ο μικρός τελικός, στις 20:00 συνεχίζεται η εκπομπή και στις 21:00 μεταδίδεται ο μεγάλος τελικός, αμφότερα από το Novasports. Η εκπομπή «Κωνσταντινούπολη, Final 4 2012» συνεχίζεται στις 23:00 και ως τις 00:30.
Εκτός από τις μεταδόσεις των αγώνων, οι οποίοι θα καλυφθούν σε audio streaming η τηλεοπτική δράση θα περιλαμβάνει, ειδικές εκπομπές με πλούσια ρεπορτάζ, αναλύσεις, σχόλια, αποκλειστικές συνεντεύξεις και ανταποκρίσεις από το δημοσιογραφικό δυναμικό της NOVA και παραλειπόμενα τα οποία θα μεταδοθούν με live streaming, από το novasports.gr
ΕΤ1: Από απόψε ως… «Αθλητική Κυριακή»
Τη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ, το Final 4 της Euroleague, με τη μεγάλη μάχη του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού θα καλύψει η ΕΤ1, με απευθείας μεταδόσεις από τη Κωνσταντινούπολη και ειδικές εκπομπές. Οι αγώνες και οι εκπομπές για το Final 4 θα μεταδοθούν και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας από το ψηφιακό κανάλι ERT HD και διαδικτυακά από το WEB TV στο ert.gr
Τις περιγραφές των αγώνων θα κάνουν ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου και ο Βαγγέλης Ιωάννου. Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού θα μεταφέρει από τον αγωνιστικό χώρο ο Κώστας Σκουλάς και του Παναθηναϊκού ο Μιχάλης Πέτκοφ.
Την Πέμπτη 10 Μαΐου στις 20:00, η εκπομπή «Euroleague μπάσκετ - Final Four», με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη κάνει αφιερώματα στους τέσσερις φιναλίστ, με προσκεκλημένους στο στούντιο, συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις με την Κωνσταντινούπολη. Η αρχισυνταξία της εκπομπής είναι της Μαρίας Παπαδοπούλου.
Την Παρασκευή 11 Μαΐου στις 17:00, θα μεταδοθεί η pre game εκπομπή με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Στις 18:00, θα ακολουθήσει η ζωντανή μετάδοση της αναμέτρησης ΤΣΣΚΑ – Παναθηναϊκού, στις 20:00 θα ακολουθήσει η εκπομπή και στις 21:00 θα μεταδοθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, ενώ στις 23:00, με την ολοκλήρωση του αγώνα, θα ακολουθήσει εκπομπή «Euroleague μπάσκετ - Final Four», με συνεντεύξεις, δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ζωντανή σύνδεση με τη Κωνσταντινούπολη και όλα τα παραλειπόμενα των δύο ημιτελικών.
Το Σάββατο 12 Μαΐου στις 20:00, η εκπομπή «Euroleague μπάσκετ - Final Four»με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη. μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα τελευταία νέα.
Η ώρα των τελικών φτάνει την Κυριακή 13 Μαΐου. Σε απευθείας μετάδοση από τη Κωνσταντινούπολη, η ΕΤ1 θα μεταδώσει στις 18.00 τον μικρό και στις 21.00 τον μεγάλο τελικό. Αμέσως μετά τη λήξη των δύο αγώνων, η «Αθλητική Κυριακή» μεταφέρει το κλίμα από τους αγωνιστικούς χώρους, ενώ εκλεκτοί καλεσμένοι στο στούντιο, αναλύουν την πορεία του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στη διοργάνωση.
Η αποστολή της ΕΡΑ Σπορ
Και το δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο δηλώνει «παρών» στην Κωνσταντινούπολη! Η αποστολή είναι τριμελής με τους Γιάννη Ντεντόπουλο και Κώστα Σωτηρίου να δίνουν ρεπορτάζ και να περιγράφουν τους αγώνες ενώ η πλειονότητα του δημοσιογραφικού team της ΕΡΑ Σπορ θα βρίσκεται επί… ποδός για να καλύψει το Final 4.
Στην πάλαι ποτέ βασιλεύουσα θα βρεθεί και ο Σωτήρη Γεωργίου.
Αύριο, Παρασκευή από τις 17:00 ως τις 00:00 θα «παίξει» η εκπομπή «Μικρόφωνα στα γήπεδα» με παρουσιαστή τον Σήφη Βοτζάκη ως 20:30 και έκτοτε τη σκυτάλη παίρνουν οι Λεωνίδας Μενεγάκης και Σαράντος Χρήστος. 00:00 με 03:00 ανοίγουν τα μικρόφωνα για τους ακροατές με τον Δημήτρης Καϋμά πίσω από τα μικρόφωνα. Οι απεσταλμένοι περιγράφουν τους δύο ημιτελικούς.
Το Σάββατο η ενημέρωση των απεσταλμένων από την Κωνσταντινούπολη θα είναι διαρκής ενώ, τόσο το Σαββατόβραδο όσο και την Κυριακή υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας των ακροατών με παρουσιαστές δύο εκ των Λουκά Λουκά, Δημήτρη Μώρου, Γιάννη Παπαγεωργίου και Δημήτρη Καϋμά.
Την Κυριακή, ξανά η εκπομπή «Μικρόφωνα στα γήπεδα» από τις 16:45 με τον Σήφη Βοτζάκη ενώ στις 20:45 και ως τα μεσάνυχτα αναλαμβάνουν οι Λεωνίδας Μενεγάκης και Σαράντος Χρήστος. Οι απεσταλμένοι περιγράφουν τον μικρό (18:00) και τον μεγάλο τελικό (21:00).
Final 4 στους… 94,6
Ο NOVAΣπορ FM 94,6 όπως κάθε χρόνο θα καλύψει και το φετινό Final 4 της Euroleague στο μπάσκετ με τους απεσταλμένους του στην Κωνσταντινούπολη Βασίλη Μοιρώτσο, Νίκο Ζέρβα, Χρήστο Ρομπόλη και Σπύρο Καβαλιεράτο, όπως η στήλη είχε γράψει από μέρες.
Την Πέμπτη 10 Μαΐου 00:00-02:00 οι Κώστας Μιαούλης και Τόλης Κοτζιάς ανοίγουν τις γραμμές και βάζουν τους ακροατές σε ρυθμούς Final 4.
Ακούστε την Παρασκευή 11 Μαΐου στις 18:00 τον πρώτο μεγάλο ημιτελικό ανάμεσα στον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό και την ΤΣΣΚΑ σε περιγραφή Βασίλη Μοιρώτσου και Χρήστου Ρομπόλη. Σχολιάζουν οι Μιχάλης Λεάνης, Τόλης Κοτζιάς και ο Αργύρης Πεδουλάκης.
Στις 21:00 ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Μπαρτσελόνα με στόχο να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής. Στην περιγραφή του αγώνα οι Νίκος Ζέρβας και Σπύρος Καβαλιεράτος και στο σχόλιο οι Μιχάλης Λεάνης, Τόλης Κοτζιάς και ο Σταύρος Ελληνιάδης.
Αμέσως μετά ο λόγος περνάει στους ακροατές του NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Συντονίζουν από το στούντιο οι Κώστας Μιαούλης και Τόλης Κοτζιάς ενώ οι απεσταλμένοι μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις.
Το Σάββατο 12:00-13:00 ο Τόλης Κοτζιάς και ο Παναγιώτης Κεφαλάς συνομιλούν με τους απεσταλμένους της πρώτης αθλητικής συχνότητας της χώρας στην Κωνσταντινούπολη και μεταφέρουν στους ακροατές όλα τα τελευταία νέα των ομάδων.

Επίσης δείτε τις ειδικές αφιερωματικές εκπομπές με εκλεκτούς καλεσμένους πριν από τη διοργάνωση και αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων στην WΕΒ TV του sport-fm.gr. Ανταποκρίσεις από την Κωνσταντινούπολη με πλούσιο ρεπορτάζ και παρασκήνια από όλους τους απεσταλμένους του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, της εφημερίδας «Sport Day» και του sport-fm.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου