Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Έγινε της... αποκαλύψεως μεταξύ Sportday και Goal

Έγινε της... αποκαλύψεως μεταξύ Sportday και Goal
Οι ελληνικές ομάδες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την UEFA ίσως γλυτώσουν την τιμωρία, μια είδηση που έφερε "Sportday" και "Goal" στα μαχαίρια για το ποια από τις δύο εφημερίδες έφερε πρώτη στην επιφάνεια το θέμα.
+++ Η "Sportday" ξεκίνησε την ιστορία χθες ως "αποκάλυψη" (pic 1) μιλώντας για "σωσίβιο" της UEFA σε ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, για να έρθει η πρώτη αντίδραση το μεσημέρι της Τετάρτης από την ιστοσελίδα του Sentragoal, όπου αναφερόταν πως πρώτο το "Goal" είχε κάνει γνωστή την υπόθεση τον Ιανουάριο.
+++ Η συνέχεια δόθηκε με το σημερινό πρωτοσέλιδο του "Goal", όπου με αγανάκτηση σημειώνεται "Ε, όχι και... αποκάλυψη. Ποιες νέες ποινές;" με τον Ανδρέα Δημάτο να "(ξανα)γράφει για τις τρεις και όχι μία νέες ποινές της UEFA για το financial fair play, που είχε αποκαλύψει το Goal από τις 27 Ιανουαρίου".
+++ Ωστόσο, στη "Sportday" δεν κάνουν πίσω, καθώς ασχολούνται και σήμερα με το θέμα (pic 2) το έχουν για δεύτερη μέρα βασικό και τονίζουν χαρακτηριστικά: "Η απόφαση-λύτρωση της ΟΥΕΦΑ για τις ελληνικές ομάδες ισχύει... από φέτος! Το αποκαλύψαμε και επιβεβαιώθηκε".
+++ Έγινε της... αποκαλύψεως, εν ολίγοις, μεταξύ των δύο εφημερίδων και το δημοσιογραφικό ξεκατίνιασμα πρόβαλε σε όλο του το μεγαλείο...
+++ Tην ίδια στιγμή, το "Derby" έχει γοητευθεί - έστω και καθυστερημένα σε σχέση με άλλες εφημεριδες- από τη δυναμική εμφάνιση του Γιάννη Αλαφούζου στο προσκήνιο σε ό,τι αφορά τα διοικητικά του Παναθηναϊκού, σπεύδοντας άμεσα να τον θέσει υπό την προστασία του. "Aφήστε το Τριφύλλι ν' ανθίσει. Άρχισαν οι τρικλοποδιές και οι... συμβουλές στον Αλαφούζο", αναφέρει η εφημερίδα (pic 3) που σίγουρα ποτέ δεν είχε ρόλο συμβούλου σε θέματα του Παναθηναϊκού και σε καμία διοίκηση!
+++ Έτσι δεν είναι;
Shockerplus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου