Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Αποχώρησε από τον Ατρόμητο ο Δώνης

Αποχώρησε από τον Ατρόμητο ο Δώνης

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από σήμερα ο Ατρόμητος, αφού
 ο Γιώργος Δώνης δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου.
Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών διήρκεσε τρία χρόνια, διάστημα στο οποίο ο Ατρόμητος επέδειξε (ειδικά φέτος) επέδειξε μια εξαιρετική πορεία, συμμετέχοντας στους δύο τελευταίους τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας και καταταγείς φέτος στην 4η θέση της Σούπερ Λίγκας.
Ο Γιώργος Δώνης συναντήθηκε σήμερα με τον τεχνικό διευθυντή του Ατρόμητου, Γιάννη Αγγελόπουλο, από τον οποίο ζήτησε διορία για να απαντήσει αν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με την ομάδα των δυτικών προαστίων.
Η διοίκηση δεν αποδέχθηκε το αίτημα του Έλληνα τεχνικού κι έτσι προέκυψε το «διαζύγιο», που πάντως ήταν «αναίμακτο» αφού οι δύο πλευρές χώρισαν φιλικά, όπως δηλώνει και η ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος:
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Δώνη. Στη σημερινή συνάντηση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας Γιάννη Αγγελόπουλου και του προπονητή αποφασίστηκε από κοινού η μη ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, που διήρκησε τρία ολόκληρα χρόνια και συνδυάστηκε με τις δύο συνεχόμενες συμμετοχές του Ατρόμητου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και την εκπληκτική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, την καλύτερη στα 90 χρόνια ιστορίας του συλλόγου.
Η ΠΑΕ Ατρόμητος θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον προπονητή Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του Μάκη Αγγελίννα, Μίοτραγκ Μένταν, Γρηγόρη Γεωργίτσα για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας τους.
Ο Γιώργος Δώνης κάθισε στον πάγκο της ομάδας μας σε 96 παιχνίδια πρωταθλήματος και play offs με απολογισμό 32 νίκες, 34 ισοπαλίες και 30 ήττες. Στο Κύπελλο Ελλάδας και σε 15 αγώνες, ο απολογισμός είναι 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες με κορυφαίες βέβαια στιγμές τις δύο συμμετοχές της ομάδας μας στον τελικό του θεσμού πέρσι και φέτος. Συνολικά κοουτσάρισε τον Ατρόμητο σε 111 αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου