Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΣΑΤ

Γράφει ο Αντώνης Αντωνόπουλος
Υποψήφιος Α’ Αντιπρόεδρος  ΠΣΑΤ
Αγαπητέ Συνάδελφε,
Συστρατεύομαι πάλι στον αγώνα για την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας, της δουλειάς και της ανέλιξης του αθλητικού δημοσιογράφου, μέσα σε ένα...
περιβάλλον, που κάθε ημέρα χειροτερεύει στο κοινωνικό, οικονομικό και επαγγελματικό τοπίο. Τα τελευταία έξι χρόνια υπηρέτησα, πιστεύω, με συνέπεια τον ΠΣΑΤ και τους σκοπούς του. Πάλεψα για τη βελτίωση των συνθηκών στα γήπεδα και στους άλλους χώρους εργασίας, συμμετείχα ενεργά σε κάθε πρόβλημα στήριξης των δικαιωμάτων του επαγγελματία αθλητικού συντάκτη. Έργο, που πιστεύω ότι έγινε ορατό παντού, όχι μόνο από τα μέλη μας, αλλά και από όλες τις αρχές, με τις οποίες συνεργάστηκε το Δ.Σ. του συνδέσμου.


Χρειάστηκε, ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις να συγκρουστώ με συμφέροντα στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού, να έρθω σε αντιπαράθεση δημοσίως, αλλά και με ανταλλαγές μηνυμάτων, απέναντι σε εκείνους που αποπειράθηκαν να απαξιώσουν τον αθλητικό συντάκτη και τη δουλειά του.


Συνάδελφε,


Η εποχή που βιώνουμε είναι πολύ δύσκολη. Γι’ αυτό θα πρέπει όλοι να ενωθούμε σαν μια γροθιά, για να αντιμετωπίσουμε τα σημεία των καιρών. Η ανεργία, η υποβάθμιση του Αθλητικού ρεπορτάζ, τα λουκέτα σε αθλητικά ΜΜΕ αυξάνονται συνεχώς και αν δεν αντισταθούμε ενωμένοι, μας περιμένουν ακόμα χειρότερες μέρες.


Κατέρχομαι σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές με πλήρη γνώση και συναίσθηση του έργου, που έχει να επιτελέσει η νέα Διοίκηση. Διεκδικώ την τιμητική θέση του Α’ Αντιπροέδρου, με την πεποίθηση ότι θα λάβω ψήφο εμπιστοσύνης και θα μπορέσω να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια για να παραμείνει ανεξάρτητος ο Σύνδεσμός μας, οχυρό υπεράσπισης του Αθλητικού συντάκτη. Ένα πραγματικό ανάχωμα σε μια περίοδο που η κρίση έχει ισοπεδώσει τα πάντα γύρω μας.


Δεν μου αρέσουν οι υποσχέσεις. Δεσμεύομαι όμως να αγωνιστώ με τους συναδέλφους στο Δ.Σ. και με εσάς σε όλη την Ελλάδα, για να συνεχίσει ο ΠΣΑΤ και τα επόμενα χρόνια να αποτελεί φάρο έμπνευσης, αγωνιστικότητας και αδιαπραγμάτευτης διεκδίκησης των δικαιωμάτων του Αθλητικού Συντάκτη.


Με το βλέμμα στο παρόν και στο μέλλον, οφείλουμε να είμαστε δίπλα στον άνεργο, στις νέες γενιές του αθλητικών συντακτών και φωτοειδησεογράφων, αλλά και στους βετεράνους μας.


Ζητώ να με τιμήσεις και πάλι με την ψήφο σου.


Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου