Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012


Καταγγελίες Κούγια για τον γαμπρό του Γκαγκάτση!

Ημερομηνία: 24/06/2012 - 23:19
Καταγγελίες Κούγια για τον γαμπρό του Γκαγκάτση!
Λίγο μετά την ήττα της Παναχαϊκής από τον Πλατανιά ο Αλέξης Κούγιας τα έβαλε με όλο τον κόσμο! Με την φιλοξενία της κρητικής ομάδας καταγγέλοντας βία στους παίκτες της Παναχαϊκής, με τον Τζώρτζογλου, με τον διαιτητή...
Τα λόγια του Κούγια:

"Οι προπονητές μας και οι παίκτες μας είναι χτυπημένοι από τα ΜΑΤ. Είναι επίσης χτυπημένοι από τον Βαλάντη. Δεν ξέρω τ' όνομά του. Είναι της διοίκησης του Πλατανιά! Τα ΜΑΤ αντί να προστατεύουν τους ποδοσφαιριστές μας τους χτυπούσαν! Αν αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και αν τελικώς έτσι καθορίζονται τα αποτελέσματα των πλέι οφ, πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Εμείς θα σκεφτούμε αν θα κατεβάσουμε στα δύο επόμενα παιχνίδια την ομάδα Νέων! Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, γιατί ότι και να κάνουμε, δεν πρόκειται να μας δώσουν ούτε ένα στήριγμα.

Σήμερα έβαλαν να σφυρίξει ο γαμπρός του Πριόνα (σ.σ. ο διαιτητής του ματς) με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Είναι της γνωστής ιστορίας της παράγκας του Θωμά, και τον γαμπρό του Σπάθα. Εμείς το είπαμε και μας είπαν ότι οι άνθρωποι αυτοί θα παίξουν αλλιώς και οι παράγκες… πέθαναν! Όπως είδατε όμως, εμείς κάναμε ένα λάθος. Καταγγείλαμε ότι πιο βρώμικο υπάρχει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και το πληρώνουμε πολύ ακριβά. Η αποβολή του Ντίνα, το παρατεταμένο πέναλτι στον Λαμπρόπουλο, τα όλα σφυρίγματα του Καμπάξη, οι υποδείξεις του βοηθού Πασχαλίδη σε όλο τον αγώνα δεν θα άφηναν ούτε την Ρεάλ Μαδρίτης να κερδίσει τον Πλατανιά! Στον Πλατανιά χαίρονται, όμως, εγώ θα τους δώσω ένα μήνυμα: «Θα έρθει και η δική τους η ώρα». Όπως ήρθε η ώρα τους με την Καλλιθέα... Έρχεται κι άλλο παιχνίδι και να μην χαίρονται! Γιατί πανηγύριζαν και με τον τρόπο που κέρδισαν στην Πάτρα με τον Αμπάρκιολη. Όχι, ο Πλατανιάς δεν έχει αυτές τις δυνατότητες. Για άλλους λόγους γίνεται αυτό.

Εκείνο λοιπόν, που θέλω να σας πω είναι θα πρέπει να πάψουμε να ευλογούμε τέτοιου είδους αποτελέσματα. Λυπάμαι γιατί την προηγούμενη φορά ο κ. Χατζηνικολάου στην Πάτρα δεν είπε τίποτα για το παρατεταμένο έγκλημα εις βάρος της Παναχαϊκής για 90 λεπτά. Στεναχωρήθηκα όταν έκανε δηλώσεις μετά το ματς με την Καλλιθέα. Το ίδιο θα στεναχωρηθώ και στο επόμενο παιχνίδι που ο Πλατανιάς θα αντιμετωπίσει τέτοιες διαιτησίες. Έτσι, δεν ανταμείβονται οι καθαρές ομάδες, ούτε το ποδόσφαιρο. Λυπάμαι πολύ που το λέω περιμέναμε καλύτερη φιλοξενία. Εδώ είναι Κρήτη. Εγώ είμαι Κρητικός, έχω σπίτι εδώ. Έχω βάλει τις οικονομίες πολλών ετών, έχω την περιουσία μου και λατρεύω την Κρήτη και τους Κρητικούς. Αλλά υπάρχουν Κρητικοί και Κρητικοί… Φαίνεται ότι εδώ στον Πλατανιά έχουν έρθει και κάποιοι που δεν είναι και πολύ Κρητικοί! Λυπάμαι πολύ γι’ αυτό που έγινε, εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Νομίζουν ότι θα μας χρησιμοποιήσουν. Εμείς θα τους… χαλάσουμε την συνταγή.
Η Παναχαϊκή είναι ομάδα μοντέλο. Έχει παιδιά που τα ξέρει όλη η Ελλάδα. Μπορεί να κόβει και 15.000 εισιτήρια. Η Πάτρα είναι η τρίτη πόλη της Ελλάδας. Εκείνο που ενδιαφέρει κάποιους είναι να κερδίζουν εκτός έδρας 4-0 και να χάνουν στην έδρα τους με 1-0 και μετά αυτοί να παίρνουν πρωτάθλημα! Το μήνυμα καταλαβαίνετε που πηγαίνει! Αν τέτοιο είναι το ποδόσφαιρο που θέλουν όλοι, τότε το μήνυμα θα το δώσουν τα νέα παιδιά. Εγώ θα συνεχίσω να συμμετέχω, γιατί η δική μου δικηγορική αξία εξασφαλίζει το μέλλον της Παναχαϊκής και δεν πρόκειται να φύγω. Αλλά το ποδόσφαιρο δεν πάει πουθενά έτσι. Θα ξαναδείτε πάλι προπονητές της παράγκας. Παίκτες που θα παίζουν τα ειδικά παιχνίδια με τα ειδικά αποτελέσματα και διαιτητές... κομάντο! Διαιτητές ανεπάγγελτοι! Ο κ. Αμπάρκιολης είχε ένα μαγαζί και το έκλεισε πέρσι… δεν έχει να φάει. Αυτούς τους διαιτητές παίρνουν πια για να εκτελούν αποστολές. Η διαδικασία των πλέι οφ έχασε την αίγλη της. Είναι ντροπή! Είπαμε να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο. Είπαμε ότι μπήκαν φυλακή αυτοί που δεν έπρεπε να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.
Ήταν ο κ. Τζώρτζογλου εδώ και σε κάθε σφύριγμα του διαιτητή γύριζε πίσω και μου έβγαζε την γλώσσα. Ο οργανωτής σε ότι πιο βρώμικο υπάρχει στο Ηράκλειο, ο άνθρωπος που έκανε περιουσία από τα φρουτάκια, ο γαμπρός του Γκαγκάτση, είχε το θράσος να γυρίζει πίσω και να βγάζει γλώσσα σε εμένα. Έχει το θράσος να με κοροϊδεύει σε κάθε ανάποδο σφύριγμα του διαιτητή. Είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου