Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012


O Τύπος δεν… σώζει τα "λιοντάρια" (pics)

Ημερομηνία: 25/06/2012 - 12:48
O Τύπος δεν… σώζει τα "λιοντάρια" (pics)
Με τον πλέον καυστικό τρόπο σχολιάζουν τα αγγλικά ταμπλόιντ τον αποκλεισμό της Εθνικής τους από την Ιταλία. "Κάποιος για τένις;" και αλλά τέτοια παρεμφερή περιλαμβάνει το μενού.
Πρώτη και… καλύτερη, φυσικά, η «The Sun», η οποία την Δευτέρα κυκλοφόρησε με τίτλο: "Κάποιος για τένις;', θέλοντας, φυσικά, να πικάρει τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Αγγλίας.
Μάλιστα, αναφερόμενος στους οπαδούς και την… πίκρα τους, σημειώνει ότι θα πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, οι οποίοι αρχίζουν στις 27 Ιουλίου αλλά και το γκραν σλαμ του Ουίμπλεντον που ξεκινάει σήμερα Δευτέρα (25/6).
«Δεν βοήθησε η προπόνηση»

Στο πρωτοσέλιδό της, η γνωστή εφημερίδα του Νησιού έκανε λογοπαίγνιο με το «Crash» και τα τρία πρώτα γράμματα του ονόματος των Κόουλ και Γιανγκ.
Η Mirror από την πλευρά της φιλοξενεί ως βασικό θέμα το άρθρο του συντάκτη Ολιβερ Χολτ, με τίτλο: "Ο θρίαμβος της περηφάνιας και του κουράγιου και η αποτυχία των νεύρων και της κλάσης", άρθρο στο οποίο πάμπολλοι έχουν σχολιάσει, αναζητώντας την… περηφάνια και το κουράγιο.
Στο πρωτοσέλιδό της, ωστόσο, έγραφε «Ashes to Ashes» με… σαφέστατη αναφορά στα χαμένα πέναλτι των «Ασλεϊ», του Κόουλ και του Γιανγκ και θυμίζοντας τον στοίχο του τραγουδιού του Ντέιβιντ Μπάουϊ. Εν κατακλείδι, οι περισσότερες εφημερίδες ασχολούνται με τις… στάχτες και με τίτλους όπως: «Από τα όνειρα του Ρόι, έμειναν στάχτες», με φανερή την απογοήτευση από τον αποκλεισμό των «λιονταριών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου