Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012


ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ: Άγρας-Λακριντής έδωσαν σήμερα τα χέρια!

24ΙΟΥΝ
    ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ: Άγρας-Λακριντής έδωσαν σήμερα τα χέρια!
    Ο Τέλλος Άγρας Γαργαλιάνων, θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο, με ένα δικό της παιδί στο πάγκο, το Θανάση Λακριντή. Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» Σάκης Βαρβατσούλης, και οι συνεργάτες του, συναντήθηκαν σήμερα 24/6 με τον 40χρονο και φιλόδοξο προπονητή, και αφού συμφώνησαν σε όλα, ανανέωσαν τη συνεργασία τους και για την προσεχή περίοδο στο ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Α΄ Μεσσηνίας.
    Από κει και πέρα, η ενασχόληση και πάλι του επιχειρηματία Σταύρου Παπαδόπουλου, ξανά με το Μεσσηνιακό, προσδίδει νέα βαρύτητα στο πρωτάθλημα, και οι άνθρωποι του Άγρα με την στήριξη των ένθερμων οπαδών τους, ευελπιστούν σε μια πορεία καλύτερη από τη περσινή.
    «3» ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ…
    Όσον αφορά με τους παίκτες που έληξε η συνεργασία, Τζανέτος Κατσαρέας, Δημήτρης Σώκαλης (σ.σ. οδεύει προς την Ομόνοια Καλαμάτας) και Νίκος Εμμανουήλ, είναι πολύ πιθανόν να μη συνεχίσουν, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» του Άγρα θα κινηθούν με μειωμένο μπάτζετ και αφού προχωρήσουν σε 3-4 μετεγγραφικές κινήσεις, θα στηριχθούν σε παίκτες κύρια από την περιοχή της Τριφυλίας.
    ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ…
    Τέλος, ο γυμναστής Κώστας Γεωργακόπουλος είναι πολύ πιαθνόν οκέι για την παραμονή του η διοίκηση του Άγρα.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου