Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012


Τι λένε τα ζώδια σήμερα;


Lifestyle
…από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή
Τετάρτη, 20/6/2012
2+0+6+2+0+1+2= 13= 1+3 = 4
Αριθμολογικά μια μέρα που παραπέμπει στον αριθμό 4, προερχόμενο από το 13.
Τι ζητά το 4 και τι μπορεί να προσφέρει ως αριθμός;
Σε μια ημέρα 4 θα μπορούσαμε με ευθύνη να επιλύσουμε σοβαρά και ίσως δυσάρεστα προβλήματα, καλούμαστε να επιδείξουμε φρόνηση και αυτοσυγκέντρωση. Η γήινη λογική του Κρόνου, η σταθερότητα, ο νόμος και η τάξη έχουν πρωτοκαθεδρία εδώ. Το αίτημα για ασφάλεια, ασφάλεια κατακτημένη ακόμα και με απόλυτη αυστηρότητα και λιτότητα, αλλά και με συντηρητικό πνεύμα, είναι διάχυτο. Η εργατικότητα και η πειθαρχία είναι όπλα που δίνουν νίκες, όμως η στείρα άποψη / αντιμετώπιση είτε η ψυχρότητα και δύστροπη στάση γίνονται τροχοπέδη στην πρόοδο. Ο αριθμός 4 έχει κάτι από καταπίεση και περιορισμό (λέξεις «κλειδιά» του Κρόνου). Άλλο τόσο, όμως, είναι ο αριθμός που μπορεί να συμβάλλει στην εξέλιξη μέσ' από δουλειά και διάθεση δημιουργίας χρήσιμων και συστηματοποιημένων δομών.
Το 13 (αριθμός από τον οποίον προκύπτει το 4 της ημέρας) είναι καρμικός αριθμός. Συνδέεται φυσικά με έναν «θάνατο», μεταφορικά, με ένα τέλος. Από το τέλος πάντα προκύπτει η καινούργια αρχή. Η δύναμη του 13 είναι η δημιουργία που μορφοποιείται και σταθεροποιείται, αφού γίνει πλήρης «τακτοποίηση» των μέχρι τώρα πεπραγμένων.  Με άλλα λόγια, μένει ζωντανό και χρησιμοποιείται οτιδήποτε έχει αξία προς την ουσιαστική πρόοδο, φεύγει για πάντα οτιδήποτε θεωρείται άχρηστο. Με αυτόν τον τρόπο πραγματώνεται η δημιουργία μέσα σ’ ένα σύστημα ρεαλισμού και χρησιμότητος.
Αστρολογικά η Τετάρτη έχει τα εξής χαρακτηριστικά: η σελήνη διελαύνει τον Καρκίνο και φθάνει έως την 13η μοίρα του ζωδίου αυτού. Στην πορεία της αυτή συναντά με σκληρές / προκλητικές όψεις τον Πλούτωνα / Ουρανό, αλλά και τον άξονα «θανάτου». Από την άλλη πλευρά, ο Ήλιος ολοκληρώνει τη διέλευσή του στους Διδύμους και ο Ερμής βρίσκεται στην 22η-23η μοίρα του Καρκίνου σχηματίζοντας δύσκολη όψη με τον Κρόνο από το Ζυγό και ευνοϊκή όψη με τον Άρη από την Παρθένο.
Με άλλα λόγια, παρατηρούμε (από τη θέση του Ηλίου στο τέλος των Διδύμων) πως όντως ένας κύκλος διαπραγματεύσεων κλείνει και μπαίνουμε σε έναν νέο που αφορά την πατρίδα, το λαό (Καρκίνος). Η σελήνη στην κόντρα της με Ουρανό και Πλούτωνα «απειλεί» με δύσκολες στιγμές μέσα στην ημέρα όσους γεννήθηκαν στις 29/3, 14/5, 30/6, 16/8, 1/10, 15/11, 30/12, 12/2.
Από την άλλη πλευρά, πιο ομαλά κυλά ίσως η ημέρα για όσους γεννήθηκαν στο ζώδιο του Σκορπιού, του Ταύρου, της Παρθένου και των Ιχθύων, κυρίως στο α’ δεκαήμερο των εν λόγω ζωδίων.
Τέλος, μια είδηση / κουβέντα / συμφωνία / διαπραγμάτευση / σύμπτωση μπορούν να υποστηρίξουν τις προσπάθειες όσων γεννήθηκαν στην αρχή του γ’ δεκαημέρου των ζωδίων της γης και του νερού, με μόνη τη διαφορά πως οι εκπρόσωποι του Καρκίνου και του Αιγόκερω θα πρέπει να αποδεχθούν όρους και να «νερώσουν το κρασί τους».

Επικοινωνία: astraguide@yahoo.com
τηλ. για προσωπικές συνεδρίες  / αναλύσεις: 213 03 77165
FACEBOOK: Astra Guide
TWITTER: AstraGuide

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου