Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012


Κλοπή στο σπίτι του Δώνη στην Κηφισιά με όμηρο τον πεθερό του!

Κλοπή στο σπίτι του Δώνη στην Κηφισιά με όμηρο τον πεθερό του!
 Στο στόχαστρό ληστών μπήκε το σπίτι του Γιώργου Δώνη στην Κηφισιά, μάλιστα υπήρξε συμπλοκή μεταξύ των κακοποιών αλλά και της αστυνομίας.
Το πρωϊ δύο αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης κάνοντας έρευνες στην Κηφισιά εντόπισαν δύο κλέφτες να βγαίνουν από ένα σπίτι. Αμέσως άρχισε η καταδίωξη τους, ενώ έγινε γνωστό ότι το σπίτι στο οποίο είχαν μπει, ήταν του προπονητή του ΠΑΟΚ Γιώργου Δώνη και για κάποιο χρονικό διάστημα, κρατούσαν και τον πεθερό του!
Ένας εκ των δραστών τραυματίστηκε στο χέρι, ωστόσο κατάφεραν να διαφύγουν, παίρνοντας το θύμα ως όμηρο.
Λίγα λεπτά αργότερα, τον εγκατέλειψαν στο ρέμα του Κοκκιναρά. Αστυνομικοί εντόπισαν τον ηλικιωμένο και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς.
Στο σημείο της συμπλοκής έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον τραυματία αστυνομικό και τον μετέφερε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών στην περιοχή του Κοκκιναρά, ενώ επιχειρεί από αέρος και ελικόπτερο.
Ο νυν προπονητής του ΠΑΟΚ είχε πέσει θύμα κλοπής και τα περασμένα Χριστούγεννα, όταν άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του στα βόρεια προάστια τα ξημερώματα της 26ης Δεκεμβρίου. Όμως, εκείνη δεν ήταν η μοναδική φορά καθώς σε διάστημα λίγων ημερών υπήρξε και νέα διάρρηξη.
Οι διαρρήκτες τότε πήραν το λάπτοπ του Γιώργου Δώνη στο οποίο είχε μέσα όλα τα στοιχεία της ομάδας του Ατρομήτου, πήραν τα κλειδιά του σπιτιού, έκλεψαν ένα αυτοκίνητο μεγάλης αξίας ενώ πήραν και τα δεύτερα κελιδιά ενός δεύτερου αυτοκινήτου της οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου