Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012


Το παρασκήνιο και τα ονόματα που έπαιξαν για το υφ. Αθλητισμού!

Ημερομηνία: 22/06/2012 - 00:41
Το παρασκήνιο και τα ονόματα που έπαιξαν για το υφ. Αθλητισμού!
Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση των ονομάτων της νέας κυβέρνησης κυκλοφόρησαν διάφορα ονόματα για τη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού που μέχρι χθες κατείχε τυπικά ο Γιώργος Νικητιάδης, αλλά ουσιαστικά ο Αθλητισμός αποτελούσε πεδίο που ανήκε στον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή.
Τα ονόματα που κυκλοφορούσαν για τη συγκεκριμένη θέση προέρχονταν από το χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Ακούστηκε το όνομα του Στέλιου Αγγελούδη. Στενού συνεργάτη του Ευ. Βενιζέλου, προέδρου της ομοσπονδίας χάντμπολ, μέλους της ΕΟΕ και διαπραγματευτή μαζί με τον Κ. Σκανδαλίδη από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ στις διαβουλεύσεις με τους εκπροσώπους των άλλων δυο κομμάτων που στηρίζουν τη νέα κυβέρνηση.
Ο Πύρρος, η Φώφη και η… παρ' ολίγον καραμπόλα
Επίσης, ακούστηκε το όνομα του Ολυμπιονίκη της άρσης βαρών, προέδρου της ομοσπονδίας άρσης βαρών και επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Πύρρου Δήμα.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η σκέψη για τον Δήμα είχε... και δεύτερο επίπεδο. Σε περίπτωση που γινόταν υφυπουργός Αθλητισμού τότε θα παραιτούνταν από τη βουλευτική έδρα η οποία θα πήγαινε στη Φώφη Γεννηματά – εκπρόσωπο του κόμματος στις δύο προεκλογικές περιόδους – η όποια έμεινε εκτός Βουλής αφού το ΠΑΣΟΚ λόγω του ποσοστού του δεν μπόρεσε να εκλέξει δεύτερο βουλευτή από το ψηφοδέλτιο επικρατείας.
Τελικά κανένα από τα παραπάνω σενάρια δεν υλοποιήθηκε και τη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού κατέλαβε ο παλιός γνώριμοςΓιάννης Ιωαννίδης - προερχόμενος από τη Νέα Δημοκρατία - ο οποίος την Παρασκευή 22/6 στις 13.00 θα δώσει το "παρών" στην τελετή παράδοσης – παραλαβής που θα γίνει στη ΓΓΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου