Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012


Νικοπολίδης: «Η Γερμανία θα έχει την πίεση»


Για τη «μονομαχία» της Εθνικής μας ποδοσφαίρου με την αντίστοιχη της Γερμανίας, στον αυριανό προημιτελικό του Euro 2012, μίλησε ο Αντώνης Νικοπολίδης στην ιστοσελίδα της UEFA.
O παλαίμαχος τερματοφύλακας υποστήριξε ότι τα «πάντσερ» είναι το φαβορί της αναμέτρησης, επισημαίνοντας ότι θα έχουν όμως και την πίεση.
Παράλληλα ο «φύλακας άγγελος» του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο έπος του 2004 στην Πορτογαλία, τόνισε ότι πλεονεκτήματα της ομάδας του Φερνάντο Σάντος είναι η άμυνά της και οι αντεπιθέσεις της.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στο site της UEFA ο Νικοπολίδης:
«Νομίζω πως από τη στιγμή που η Ελλάδα δεν είναι το φαβορί, η Γερμανία θα είναι αυτή που έχει την πίεση. Φτάσαμε μακριά δίνοντάς τα πάντα και πιστεύω πως δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που είναι φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και δικαίως τη χαρακτηρίζουν έτσι. Το βασικό μας πλεονέκτημα είναι η άμυνά μας και οι αντεπιθέσεις μας. Θα συγκεντρωθούμε και ελπίζουμε να τα πάμε καλά. Αν κρατήσουμε μακριά από την περιοχή μας τη Γερμανία στο τέλος όλα θα είναι ανοιχτά».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου