Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012


Δ΄ΕΘΝΙΚΗ-ΦΙΛΙΑΤΡΑ: Σήμερα νέο προεδρείο στην Εράνη…

Published in Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ by sportstonoto
24ΙΟΥΝ
    Δ΄ΕΘΝΙΚΗ-ΦΙΛΙΑΤΡΑ: Σήμερα νέο προεδρείο στην Εράνη…

     Την Κυριακή 24/6 στις 8.30 το βράδυ θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Εράνης Φιλιατρών, και την θέση του προέδρου θα αναλάβει εκτός απροόπτου, ο επί σειρά ετών διοικητικός της παράγοντας του συλλόγου Φαρμακοποιός Βασίλης Παπαθεοδοσίου.
    Παράλληλα, τα νεοεκλεγέντα μέλη, τακτικά και αναπληρωματικά που θα κληθούν να ψηφίσουν για την εκλογή του καινούργιου προεδρείου είναι οι: Αλέξης Μιχαλακόπουλος, Μπάμπης Κατσούλης, Γιώργος Χαλιακόπουλος, Παναγιώτης Καυκής, Σωτήρης Μπακογιάννης, Δημήτρης Πανταζόπουλος, Μπάμπης Λιβερόπουλος, Μπάμπης Κώτσος, Μπάμπης Ντινιώτης, Γιώργος Γριβοκωστόπουλος, Θεόδωρος Κουρτέσης, Νίκος Αραούζος, Σαράντης Τριαντόπουλος, Παναγιώτης Σουρέτης, Μπάμπης Στάμου, Βασίλης Κόλλιας, Θωμάς Βένου, Γιάννης Δρακόπουλος και Κώστας Γκόνος.
     ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ-ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΣ…
    Από σήμερα το βράδυ, οι διοικούντες την Εράνη ανασκουμπώνονται και πιάνουν δουλειά, καθώς θα πορευτούν στο νέο πρωτάθλημα, χωρίς τον απερχόμενο πρόεδρο Βαγγέλη Σταθόπουλο.
    Ο τελευταίος, βρισκόταν επικεφαλής του προεδρείου για τέσσερα χρόνια, είχε κυριολεκτικά «ματώσει» οικονομικά με την διοίκηση, και είχε καταφέρει μαζί με τους συνεργάτες του και την στήριξη του φίλαθλου κόσμου των Φιλιατρών, να καταξιώσει την Εράνη στις κορυφαίες ομάδες της Δ΄ Εθνικής. Επίσης, και την περσινή χρονιά η 3η θέση για την Εράνη, ήταν αρκετά ικανοποιητική καθώς πρωταθλητής αναδείχτηκε ο ιστορικός Παναιγιάλειος που εκπροσωπεί την περιοχή της Αιγιαλείας, και μια πόλη 25.000 και πλέον κατοίκων, που διψά για ποδόσφαιρο, και τον 2ο του βαθμολογικού πίνακα Πανόπουλο, με ένα μπάτζετ αρκετά υψηλό και πενταπλάσιο απ΄ αυτό της Εράνης.
    Από κει και πέρα, οι Φιλιατρινοί σε πρώτη προτεραιότητα θα συζητήσουν το θέμα της ανανέωσης η μη της συνεργασίας με το καλαματιανό προπονητή Νίκο Κακαλέτρη και το ξεσκαρτάρισμα και μετεγγραφικό πάρε-δώσε του ρόστερ.
    Λόγω της οικονομικός κρίσης, που ταλανίζει τη χώρα μας η Εράνη Φιλιατρών δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, και φιλοσοφία της νέας διοίκησης είναι να στηριχθεί σε δικά της παιδιά κύρια από την Μεσσηνιακή αγορά.
    Τέλος, είναι πολύ πιθανόν να μην ανανεώσει και το συμβόλαιο συνεργασίας με τον 37χρονο άσο Βαγγέλη Κουτσουρέ, ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού ποδοσφαίρου με σημαντική παρουσία και πλούσιο παρελθόν, σε ομάδες που αγωνίζονταν στην Α΄ Εθνική, όπως ο Εδεσσαϊκός η Καλαμάτα (σ.σ. για 4 συναπτά χρόνια), Παναθηναϊκός, Ηρακλής Θεσσαλονίκης κ.α.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου