Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012


Oι Κινέζοι υπόσχονται... "ανάσα" στην ΑΕΚ!

Ημερομηνία: 22/06/2012 - 10:10
Oι Κινέζοι υπόσχονται... "ανάσα" στην ΑΕΚ!
Ο Ανδρέας Δημητρέλος συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της CSCEC, με τον τελευταίο να ξεκαθαρίζει πως η εταιρεία ενδιαφέρεται να φτιάξει το γήπεδο και όχι να πάρει την ΑΕΚ αλλά να υπόσχεται και 10 εκάτ. ευρώ σαν χορηγία!
Τα 10 εκάτ. ευρώ θα αφορούν όλα τα τμήματα της ΑΕΚ και τα μισά από αυτά θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ, αλλά αυτό που προηγείται είναι να πάρουν οι Κινέζοι στα χέρια τους έναν φάκελο με το τι θα περιλαμβάνει το γήπεδο, όπως το έχει στο μυαλό της η ΑΕΚ, τι σκοπό έχει η ΠΑΕ και η Ερασιτεχνική από την κατασκευή του γηπέδου, πόσα έξοδα συντήρησης υπολογίζει κάθε χρόνο, πόσα έσοδα κτλ.

Η κινέζικη εταιρεία θα μελετήσει τον φάκελο και αν κρίνει πως μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της ΑΕΚ και την συμφέρει και την ίδια να προχωρήσει στην κατασκευή του έργου, οι δύο πλευρές θα φτάσουν σε συμφωνία και οι Κινέζοι θα δώσουν την χορηγία στην Ένωση.
Αυτό που ξεκαθάρισε ο Δημητρέλος στο Δ.Σ. είναι πως η υπόθεση πρέπει να τρέξει άμεσα. Να μην περάσουν δηλαδή 2 και 3 μήνες μέχρι να κλείσει το θέμα είτε αρνητικά είτε θετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου