Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012


Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ: Όλα τα λεφτά το κρίσιμο Δ.Σ. της Τετάρτης…

Published in Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ by sportstonoto
24ΙΟΥΝ
    O πρόεδρος του Εθνικού Μελιγαλά Δημ. Αλειφέρης, με τους συνεργάτες του Ηλία Αλεξανδρόπουλο, και Γιώργο Δαβίλα (φωτό) στη σημερινή Γενική ΣυνέλευσηO πρόεδρος του Εθνικού Μελιγαλά Δημ. Αλειφέρης, με τους συνεργάτες του Ηλία Αλεξανδρόπουλο, και Γιώργο Δαβίλα (φωτό) στη σημερινή Γενική Συνέλευση

    Σήμερα 24/6, στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Μελιγαλά, πραγματοποιήθηκε, η πρώτη διερευνητική συνάντηση, των μελών της απερχόμενης διοίκησης του Εθνικού, όπου έδωσαν το παρών, ο πρόεδρός της Δημήτρης Αλειφέρης, οι στενοί συνεργάτες του κ.κ. Αλεξανδρόπουλος Ηλίας, Δαβίλας Γιώργος, Μακρής Τάκης, Μανωλοπούλου Σταυρούλα (σ.σ. η μοναδική γυναικεία παρουσία), Σακκάς Βασίλης, Φρέσκας Αλκιβιάδης, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας Άρης Σταθόπουλος,
    ο οποίος υποσχέθηκε την ολόπλευρη συμπαράστασή του στο καινούργιο διοικητικό συμβούλιο που θα εκλεγεί, ο τέως φίλαθλος-διευθυντής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μεσσηνίας Μπάμπης Λιακόπουλος, που έλκει την καταγωγή του από Βασιλικό, ο τέως πρόεδρος Τάκης Ρέκκας, οι τρεις αρχηγοί του Εθνικού Νίκος Μακρυνιώτης, Ηλίας Μουρούσιας, και Στάθης Θανόπουλος, καθώς και υποψήφια μέλη, που θα επανδρώσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο των κυανόλευκων.
    ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/6...
    Από κει και πέρα, έγιναν διάφορες τοποθετήσεις, και αποφάσισαν ομόφωνα, τη προσεχή Τετάρτη 27/6 στις 8 το βράδυ, να συγκληθεί διευρυμένο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, και να δηλώσουν συμμετοχή, όλοι όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα, ώστε στην προσεχή Γενική Συνέλευση που θα καθορισθεί η ημερομηνία, και ώρα διεξαγωγής της, να εκλεγεί νέα ισχυρή διοίκηση, και ο Εθνικός να συμμετάσχει με αξιώσεις στο νέο πρωτάθλημα.
    Αυτό προϋποθέτει, εκτός από το γηπεδικό, που πρέπει άμεσα να εξευρεθεί λύση από το Δήμο Οιχαλίας, και το δήμαρχο Φίλλιπο Μπάμη, να γίνει άμεσα η σπορά, φυσικού χλοοτάπητα, και από την άλλη το οικονομικό.
    140.000 ΤΟ ΝΕΟ ΜΠΑΤΖΕΤ...
    Επίσης, όπως τόνισε ο διοικητικός παράγοντας Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, την περασμένη αγωνιστική περίοδο μπορεί η ομάδα να δαπάνησε 40.000ευρώ για να φέρει εις πέρας, τις υποχρεώσεις της στην Α΄ Μεσσηνίας, η παρουσία της την νέα σεζόν στην Δ΄ εθνική, θα χρειαστεί να βάλει από το ταμείο της περισσότερα από 140.000 ευρώ.
    Από κει και πέρα, σε δηλώσεις τους στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα www.sportstonoto.grυποστήριξαν την αναγκαιότητα ύπαρξης νέας ισχυρής διοίκησης, τόσο ο νυν πρόεδρος Δημήτρης Αλειφέρης, όσο και άλλα παριστάμενα μέλη όπως οι κ.κ. Σταθόπουλος, Σακκάς, Μακρής. Αλεξανδρόπουλος, Λιακόπουλος, Ρέκας, Φωτόπουλος, και Νίκος Μακρυνιώτης, με το τελευταίο να κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια κατά 99%, και να θέτει τον εαυτό του στο νέο διοικητικό σχήμα, ώστε να βοηθήσει από οιονδήποτε πόστο του ζητηθεί.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου